submit


Täällä tapasin minun toinen puoli. Kiitos suuri onni, että meillä on nyt. Tapasin miehen, haaveillut koko ikänsä, ja hän sanoo, hän tuntee samalla tavalla. Minulla on tunne, että olemme tunteneet jo pitkään, ja joka päivä meidän elämä on nyt täynnä iloa. Ystävällisin terveisin, Nadja, kiitos, että olet ja mitä olet tehnyt niin hienoa työtä, auttaa ihmisiä löytämään toisiaan tässä suuressa maailmassa. Se auttoi minua. Kaikki muu minun käsissä Nadia (Brasilia) Aikaisemmin, jos joku kertoi minulle, että löytää rakkauden Internetissä on todellinen ja olisi vain nauroi. Mutta nyt tiedän, että ihmeitä tapahtuu, koska löysin poikaystävän, Simon, kanssa tukea sivuston. Tapasimme henkilökohtaisesti, ja meistä tuntui, että olisimme tunteneet toisemme koko elämämme ajan. Kaikki tarvitsimme oli löytää toisensa, ja me teimme sen. Tänään meillä on poistettu sekä niiden profiilit merkki kunnioituksesta toisiaan. Kiitos, että näytit meille tien toisiaan. Toivotan kaikki muut miesten ja naisten löytää rakkauden täällä. Ystävällisin Terveisin, Daria. Hei. Haluan esittää henkilökohtaiset kiitokseni kaikille, jotka loi tämän ihana sivusto. Luulen, että minun valintani, ja nyt rakas mieheni, liittyä minua. Tapasimme täällä, alkoi puhua. Meillä käytetään kaikenlaisia nykyaikaisen viestinnän. Ja lopulta, vuosien jälkeen vuoropuhelua ja kokouksia, menimme naimisiin marraskuussa, ja olen melko tyytyväinen. Se oli vaikea ymmärtää ja uskoa, että kansainvälisen Internet Dating todella toimii. Jokainen, joka etsii rakkautta, suosittelen epäröimättä rekisteröidä. Olen jo neuvoi kaikki ystäväni tehdä se. Ystävällisin terveisin, Irina

About